Du er her: ForsideNy biavler

Medlemskab af biavlerforeningen

Selvfølgelig kan man holde bier uden at være medlem af biavlerforeningen. Men som ny biavler er det en god investering at have adgang til al den støtte og vejledning, som foreningen kan give.
Meget naturligt holder vi på, at man efter at have deltaget i et par møder eller tre sørger for at blive medlem og dermed også bidrager økonomisk til vores fælles arbejde for biavl.

Og den mere erfarne, som måske ikke længere rent fagligt har brug for kollegerne, er ved at være medlem med til at vedligeholde grundlaget for, at vi bliver ved med at få nye biavlere igang, som fra starten får styr på håndværket.

Og begge parter bidrager til at Danmarks Biavlerforening kan vedligeholde et højt fagligt niveau nationalt og ude i lokalforeningerne - til stor gavn for alle der holder bier.

Pris
Det koster i 2017 ialt 820 kr. at være medlem. Heraf går de 110 kr. til vores lokalforening.

Fælles om bigården?
I Odder og Omegns biavlerforening er vores holdning, at ægtefæller, børnefamilier, naboer der er fælles om en bigård osv., altså deles om et medlemsskab af Danmarks Biavlerforening, er meget velkomne til møder og andre arrangementer, uden at behøve at betale ekstra.

Besøgende
Alle er velkomne til at komme på besøg - er du derefter så interesseret, at du kommer til mere end tre-fire møder, ser vi som nævnt gerne, at du bliver medlem.
Det er medlemskab af Danmarks Biavlerforening, der er det vigtige for os. Er du medlem i en anden lokalforening, er du velkommen til at deltage i lige så mange møder i Odder Biavlerforening, som du har lyst til, uden at betale ekstra.

Hvordan betales kontingentet?
Betal via Danmarks Biavlerforenings webshop. Eller send en mail til deres sekretariat. Eller ring/skriv til vores sekretær, som så sørger for at få dig meldt ind.

Foregående måned August 2018 Næste måned
week 31 1 2 3 4 5