Du er her: ForsideUndervisningBegynderkurser

Begynderkursus i Odder Biavlerforening

- hvert år fire onsdag aftener i marts måned.

I forlængelse af undervisningen fortsætter vi i skolebigården med særlige praktikaftener for begyndere til sidst i maj måned.

Praktikaftenerne består af undervisning i selve skolebigården samt lidt efterfølgende teori, indendørs.

Teorikurset i marts følges altid op af en mentorordning (se særskilt artikel), som vi har gode erfaringer med.

Og fra slutningen af marts afholder foreningen en lang række bimøder med undervisning, hen over sommeren til ind i september, hvor man får gennemgået de aktuelle opgaver i bigårdene (se kalenderen her på hjemmesiden).

Selvom du ikke har været med i begynderforløbets første dele, hopper du bare på, når det passer. Tag eventuelt en snak med foreningens sekretær (se under Kontakt), som kan fortælle dig om den bedste indgang til en "sen" start.

Og selvom du ikke har været med på hverken teorikurset eller det efterfølgende praktikforløb, er du til enhver tid velkommen til at komme til de almindelige mødeaftener og derigennem få en fornemmelse af, hvad biavl drejer sig om.
Selvfølgelig vil der så være en hel del, der måske ikke siger dig noget - men med lidt tålmodighed lykkes det nok at komme ind i "faget" og fagsproget alligevel. Biavlere er altid meget villige til at fortælle om det, de går og arbejder med!

Finder du ud af efter et par møder, at biavl er noget for dig, kan du så melde dig ind i biavlerforeningen og få glæde af hele rækken af møder med undervisning samt den mentorordning, vi har nævnt ovenfor.

Kontakt foreningens sekretær, Peter Bartholdy, enten pr. mail eller telefon (se under Kontakt), så finder vi en løsning, som hjælper dig godt på vej.

Foregående måned August 2018 Næste måned
week 31 1 2 3 4 5